Ένα γεύμα σε μια φέτα ψωμί…

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017 09:35

Μπορεί η μπρουσκέτα να μην είναι ελληνική λέξη (προέρχεται από το ιταλικό ρήμα «bruscare» το οποίο σημαίνει «ψήνω στα κάρβουνα»), εάν όμως την… εφοδιάσουμε με ελληνικές πρώτες ύλες, πραγματικά μπορούμε να απογειώσουμε τη γεύση της!

Η αγαπημένη λιχουδιά, ξεκίνησε ως απλό, ταπεινό σκορδόψωμο και με το πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε σε ένα ορεκτικό… υπερπαραγωγή  που μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και ένα κυρίως γεύμα!

Πολλοί λένε ότι το μυστικό της τέλειας μπρουσκέτας βρίσκεται στο σωστό ψήσιμο του ψωμιού, το οποίο θα πρέπει να είναι φρέσκο (αν και παλιά χρησιμοποιούσαν μπαγιάτικο για την παρασκευή της) και –κατά προτίμηση– χωριάτικο!

Βάλτε λοιπόν  φαντασία σε ό,τι κάνετε – ακόμα και στην μπρουσκέτα!

Χρησιμοποιήστε αγνά υλικά, αλλά «παντρέψτε» τα έξυπνα μεταξύ τους!

Βάλτε ποικιλία από υφές και χρώματα και δημιουργήστε την πιο ολοκληρωμένη, πεντανόστιμη μπρουσκέτα.

 

Τι λέτε, πάμε να πάρουμε μια γεύση;

akispetretzikis.com


Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Οκτώβριος 2017
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 156
19-10-2017 - 03:02


 
Κορυφή





ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ