Κυριακή14-07-2024ΠΙΕΡΙΑ30.42SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_WEATHER_Δευ
SP_2SP_1.SP_7SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_2SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τρι
SP_2SP_3.SP_2SP_6SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_1SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τετ
SP_2SP_3.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_7SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Πεμ
SP_2SP_4.SP_9SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_7.SP_3SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Παρ
SP_2SP_4.SP_8SP_7SP_WEATHER_C / SP_3SP_6.SP_7SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Σαβ
SP_2SP_4.SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_1SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Κυρ
SP_2SP_2.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_6SP_1SP_WEATHER_C

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ

Είσαι μόνη; Τα 5 βασικά λάθη που κάνεις και διώχνεις τους άντρες μακριά

Είσαι μόνη; Τα 5 βασικά λάθη που κάνεις και διώχνεις τους άντρες μακριά

Μήπως κατά βάθος... ήδη τα γνωρίζεις;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όσο δύσκολο είναι να γνωρίσεις κάποιον και η γνωριμία σας να εξελιχθεί, άλλο τόσο είναι και να μπορέσεις τη γνωριμία αυτή να την κρατήσεις και να μην τον κάνεις να τρέχεις σαν τρελός μακριά σου μετά τον πρώτο μήνα.

Με λίγα λόγια, σήμερα λέω να αναλύσω όλα αυτά τα λάθη που κάνουμε και ενώ έναν άντρα αρχικά τον έχουμε γοητεύσει, καταλήγουμε να γινόμαστε ο χειρότερος εφιάλτης του.

Πριν σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης εναντίον μου, διάβασε παρακάτω και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πολλά στοιχεία της συμπεριφοράς σου.

Σταμάτα το κυνήγι: Όχι δεν είμαι παραδοσιακή και ούτε πιστεύω ότι ο άντρας πρέπει να τα κάνει όλα! Παρόλα αυτά, επειδή η μαγεία τείνει να διατηρείται όταν ο άντρας κάνει το πρώτο βήμα, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία. Με λίγα λόγια, μην τον κυνηγάς και μη γίνεσαι το σκυλάκι του. Ξέρει πού μπορεί να σε βρει, και αν θέλει να είσαι σίγουρη ότι θα το κάνει!

Μη γίνεσαι… γυναικούλα: Ναι το λέω με την κακή έννοια γιατί η συγκεκριμένη λέξη δεν έχει σε καμία περίπτωση καλή. Οι δολοπλοκίες και οι δήθεν ναζιάρικες αντιδράσεις προκειμένου να γοητεύσεις κάποιον, ίσως να έπιαναν στις ταινίες της Αλίκης ή ακόμα και στην περίπτωση της Σοράγια Μοντενέγκρο. Με λίγα λόγια, γίνε απλά θηλυκή και ειλικρινείς, και άσε τα… undercover σχέδια γιατί δεν αποδίδουν.

Ας μην ξεχνάμε την ειλικρίνεια: Βασικά, κάτι που θεωρώ δεδομένο: Ξέρει ότι σου αρέσει έτσι; Θέλω να πω, ότι δεν προσπαθείς να το παίξεις αδιάφορη-κοινώς «τούμπανο»-για να τον… ψήσεις! Το θέμα φίλη μου είναι να δηλώσεις την προτίμηση και τη συμπάθειά σου. Γιατί αν το παίζεις βασίλισσα των πάγων, πολύ σύντομα θα είσαι και… παγωμένη και μαγκούφα. Αυτά!

Δεν είναι εδώ για πληρώσει τα σπασμένα: Ναι κάποτε πληγώθηκες πολύ και δυσκολεύτηκες να το ξεπεράσεις και πάει λέγοντας. Αυτός ο έρμος, που ουδεμία ευθύνη φέρει και καμία σχέση έχει, τι στο καλό φταίει; Δηλαδή βρήκες ένα σωστό και φυσιολογικό άνθρωπο και έχεις βαλθεί να τον τρελάνεις;

Το παρελθόν είναι παρελθόν. Αξίζει για να σου μαθαίνει πράγματα, αλλά όχι για να επηρεάζει κάθε τι νέο που επιχειρείς.

Δεν ξέρεις πότε να λες όχι: Αν δε βάλεις τα δικά σου όρια, και φυσικά δεν τα σεβαστείς, τότε μην περιμένεις να το κάνει εκείνος.

Πίστεψέ με, μία γυναίκα που λέει και κάποια «όχι» είναι πολύ πιο σέξι και γοητευτική από κάποια που δεν έχει προσωπικότητα και απλά κάνει ό, τι της πουν!

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

13919233
Today: 4

Social

                    

Χάρτης Περιοχής

Δείτε το χάρτη πατώντας ΕΔΩ.