Κυριακή14-07-2024ΠΙΕΡΙΑ30.42SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_WEATHER_Δευ
SP_2SP_1.SP_7SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_2SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τρι
SP_2SP_3.SP_2SP_6SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_1SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τετ
SP_2SP_3.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_7SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Πεμ
SP_2SP_4.SP_9SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_7.SP_3SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Παρ
SP_2SP_4.SP_8SP_7SP_WEATHER_C / SP_3SP_6.SP_7SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Σαβ
SP_2SP_4.SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_1SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Κυρ
SP_2SP_2.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_6SP_1SP_WEATHER_C

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με το καθιερωμένο Σαρακατσάνικο γλέντι συνδύασε την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πιερίας, ο οποίος αντάλλαξε  ευχές με επισήμους, μέλη και φίλους του συλλόγου.

Αθρόα ήταν η προσέλευση των μελών του Συλλόγου, τα οποία αψηφώντας το κρύο, τίμησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023.

Θερμές του ευχαριστίες προς την αντιπεριφεριάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου κ. Γερολιόλιο Ευάγγελο τους βουλευτές Πιερίας κ.κ. Φώντα Μπαραλιάκο, Σάββα Χιονίδη και Άννα Μάνη Παπαδημητρίου «που είναι πάντα κοντά μας και αρωγοί σε ό,τι χρειαστούμε», απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Λέφας Γρηγόρης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς την  αντιπερειφεριάρχη κα. Σοφία Μαυρίδου και τον Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου  καθώς και τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής ενότητας Δίου κ. Καλαιτζή Αθανάσιο για την προσφορά προς τον σύλλογο μιας μεγάλης ντουλάπας καθώς και 80 βαλίτσες για τις φορεσιές του συλλόγου καθώς επίσης και το ενδιαφέρον τους για την τακτοποίηση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με τον παραδοσιακό οικισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ  κ. Μουτσιάνας Γεώργιος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Γερολιόλιος Ευάγγελος οι βουλευτές με την Ν.Δ κ.κ Φώντας Μπαραλιάκος , Σάββας Χιονίδης και Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Φώτης Δρούγκας .

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Δίου κ. Καλαιτζής Σάκης ο οποίος πρόσφερε ως δώρο στο σύλλογο 10 Βαλίτσες για τις φορεσιές του Συλλόγου.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Κώφας ακολούθησε Σαρακατσάνικο γλέντι με τους μουσικούς Γιώργο Λαφατζή  (Κλαρίνο), Γιάννη Λάφατζή (βιολί) Νίκο Κουτρουλό  (ντέφι) Νίκο Κατσιούλα  (λαούτο) και στο τραγούδι  Λαφατζής Κώστας τους οποίους και ευχαριστούμε.

 Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

13919233
Today: 4

Social

                    

Χάρτης Περιοχής

Δείτε το χάρτη πατώντας ΕΔΩ.