Δευτέρα15-07-2024ΠΙΕΡΙΑ30.42SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_WEATHER_Τρι
SP_2SP_3.SP_2SP_6SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_1SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τετ
SP_2SP_3.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_7SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Πεμ
SP_2SP_4.SP_9SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_7.SP_3SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Παρ
SP_2SP_4.SP_8SP_7SP_WEATHER_C / SP_3SP_6.SP_7SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Σαβ
SP_2SP_4.SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_1SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Κυρ
SP_2SP_2.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_6SP_1SP_WEATHER_C

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο ΠΟΤΑΠ στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Ιρλανδίας

H Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο ΠΟΤΑΠ στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Ιρλανδίας

Η Πιερία παρουσιάστηκε στο κοινό της Ιρλανδίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού «HOLIDAY WORLD SHOW 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας από 26 έως 28 Ιανουαρίου 2024.

Προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών, η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους Τουριστικούς Οργανισμούς της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Με δικό τους σταντ  μέσα στο εκθεσιακό περίπτερο του ΕΟΤ, ανέδειξαν στην ιρλανδική αγορά, το ποικίλο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Το γεγονός ότι το Δουβλίνο συνδέεται απευθείας αεροπορικά με την Θεσσαλονίκη την περίοδο Μάρτιος – Οκτώβριος 2024, δύο φορές την εβδομάδα με πτήσεις της Ryanair καθιστά την Ιρλανδία μία από τις κυριότερες ανερχόμενες αγορές.

Μέσω του πλούσιου έντυπου και ψηφιακού υλικού, αναδείχθηκαν οι φυσικές ομορφιές της Πιερίας και η πλούσια ιστορία, που θέτουν την Πιερία ως ένα πραγματικά μοναδικό προορισμό, που συνδυάζει το δίπτυχο «ήλιος-θάλασσα» με την ιστορία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τις τουριστικές υποδομές και τα εναλλακτικά είδη τουρισμού, στη σκιά ενός παγκόσμιου μνημείου φύσης, του Ολύμπου.

Το περίπτερο επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιρλανδία κα. Μαγδαληνή Νικολάου και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ιρλανδία κ. Λούης Τηλεμάχου.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση του Δουβλίνου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή της Πιερίας σε μια ακόμη σημαντική έκθεση του εξωτερικού συμβάλλει στην εξωστρέφεια και την προβολή της περιοχής μας.

Η Πιερία είναι μία περιοχή που προσφέρεται για τουρισμό δώδεκα μήνες το χρόνο.

Με τη συμμετοχή μας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις διευρύνουμε το μέγεθος του εισερχόμενου τουρισμού από τις διάφορες χώρες.

Η προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας αποτελεί μία πολύ σημαντική μας προτεραιότητα καθώς αποτελεί έναν από τους βασικούς αναπτυξιακούς πυλώνες του τόπου μας».

 

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

13919233
Today: 4

Social

                    

Χάρτης Περιοχής

Δείτε το χάρτη πατώντας ΕΔΩ.