Κυριακή14-07-2024ΠΙΕΡΙΑ30.42SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_WEATHER_Δευ
SP_2SP_1.SP_7SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_2SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τρι
SP_2SP_3.SP_2SP_6SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_1SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τετ
SP_2SP_3.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_7SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Πεμ
SP_2SP_4.SP_9SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_7.SP_3SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Παρ
SP_2SP_4.SP_8SP_7SP_WEATHER_C / SP_3SP_6.SP_7SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Σαβ
SP_2SP_4.SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_1SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Κυρ
SP_2SP_2.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_6SP_1SP_WEATHER_C

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχεδιασμός του λογότυπου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Σχεδιασμός του λογότυπου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Λειτουργώντας με τη φιλοσοφία της εξωστρέφειας και επιθυμώντας να προσδώσει και να γνωστοποιήσει την εταιρική του ταυτότητα στο ευρύ κοινό, αλλά και να αποτελεί το μέσο της οπτικής επικοινωνίας και της ταυτοποίησης των δράσεων του, ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) προχωρά στον σχεδιασμό του λογότυπου του, αλλά και σειράς μακετών, προκηρύσσοντας σχετικό διαγωνισμό.

 

Για τη δημιουργία του λογότυπου καθώς και διάφορων εικαστικών μακετών ο Οργανισμός μέσω ανοικτής διαδικασίας καλεί τους ενδιαφερόμενους Πιεριείς επαγγελματίες των γραφικών τεχνών- σχεδιασμών και των πολυμέσων γενικά, να υποβάλλουν τις δημιουργικές τους προτάσεις εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας έως και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Κεντρική ιδέα του λογοτύπου θα είναι το μότο Olympus Riviera Greece με υποσέλιδο τη φράση «ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ».

Σχετικά με την υποβολή των προτάσεων (μία ή περισσότερες) θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω ψηφιακής αποστολής με email, wetransfer, dropbox link, κ.ά.  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προαιρετικά, η κάθε πρόταση μπορεί να συνοδεύεται με ένα σύντομο κείμενο επεξήγησης / υποστήριξης της ιδέας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η ανάδειξη του αναδόχου του έργου θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ). Τα κριτήρια επιλογής θα στηριχθούν στην αξιολόγηση της καλλιτεχνικής αρτιότητας της πρότασης.

Στην επιλεγμένη πρόταση μπορεί να γίνουν εισηγήσεις για μικρές τροποποιήσεις/ βελτιώσεις πριν παραδοθεί στην τελική της μορφή.

Περί πνευματικών δικαιωμάτων, αμοιβής, προδιαγραφών και ειδικών όρων και του πλήρους κειμένου της πρόσκλησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο τηλέφωνο 6972722491 στον Διευθυντή του Π.Ο.Τ.Α.Π. Βασίλη Δήμου.

 

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

13919233
Today: 4

Social

                    

Χάρτης Περιοχής

Δείτε το χάρτη πατώντας ΕΔΩ.