Τα Πασχαλινά τσουρέκια αφράτα, και σε πολλές παραλλαγές ροδοψημένα, μοσχομυρωδάτα έχουν την τιμητική τους.
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς τσουρέκι δεν γίνεται.
Ροδοψημένα, αφράτα, ευωδιαστά, πεντανόστιμα και μοσχομυρωδάτα ,λέξεις που χρησιμοποιεί ο καθένας για να περιγράψει το πασχαλινό τσουρέκι.
Επειδή όμως το να φτιαχτεί ένα πασχαλινό τσουρέκι είναι πολύ «μπελαλίδικο» και κάποιοι δεν γνωρίζουν και καλά την τέχνη του, μια βόλτα στην αγορά σε ζαχαροπλαστεία , σούπερ μάρκετ και φούρνους θα διαλέξετε το πασχαλινό τσουρέκι που θα σας αρέσει.
Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια το δημοφιλές παραδοσιακό μαστιχάτο γλύκισμα έχει εξελιχθεί και προσφέρεται και σε πολλές παραλλαγές
με γέμιση κάστανου η σοκολάτας ακόμη και φρούτων.
Σίγουρα ο φούρνος η το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας θα έχει τα ποιο μοσχομυρωδάτα φρέσκα τσουρέκια.
Καλό Πάσχα