Κυριακή



14-07-2024



ΠΙΕΡΙΑ



30.42SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_WEATHER_Δευ
SP_2SP_1.SP_7SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_2SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τρι
SP_2SP_3.SP_2SP_6SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_1SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τετ
SP_2SP_3.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_7SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Πεμ
SP_2SP_4.SP_9SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_7.SP_3SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Παρ
SP_2SP_4.SP_8SP_7SP_WEATHER_C / SP_3SP_6.SP_7SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Σαβ
SP_2SP_4.SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_1SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Κυρ
SP_2SP_2.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_6SP_1SP_WEATHER_C

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Φράουλες Μπισκοτογλυκό Σκέτη Απόλαυση

Φράουλες Μπισκοτογλυκό Σκέτη Απόλαυση

Μια συνταγή για ένα υπέροχο, λαχταριστό μπισκοτογλυκό Ψυγείου με πτι μπερ και φρέσκες φράουλες.

Αφράτο, μυρωδάτο και δροσερό για σας, τους αγαπημένους σας και τους φίλους σας. Απολαύστε το !!!

 

Υλικά συνταγές

900 γρ. φράουλες σε φέτες

3 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη

1 κ.γ. βανίλια σκόνη

28 μπισκότα τύπου πτι μπερ

σιρόπι σοκολάτας για το γαρνίρισμα -προαιρετικά

 

Εκτέλεση συνταγής

Χτυπήστε τα 3 φλ. κρέμας γάλακτος στο μίξερ μέχρι να έχετε μια πηχτή σαντιγί που να στέκεται.

Προσθέτετε τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και συνεχίζετε το χτύπημα για 2′ μέχρι να ενσωματωθούν.

Στρώνετε μια μικρή ποσότητα του μείγματος σαντιγί σε ένα πυρέξ 20 X 30 εκ. περίπου και απλώνετε από πάνω μια στρώση μπισκότα.

Βάζετε ακόμα μια μικρή στρώση σαντιγί και μετά μια στρώση από τις κομμένες σε φέτες φράουλες.

Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία μέχρι να έχετε τέσσερα στρώματα μπισκότων.

Χτυπάτε το υπόλοιπο 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και καλύπτετε το γλυκό σας.

Το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες να μαλακώσετε τα μπισκότα.

Το περιχύνετε προαιρετικά με σιρόπι σοκολάτας και το απολαμβάνετε.

 

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

13919233
Today: 4

Social

                    

Χάρτης Περιοχής

Δείτε το χάρτη πατώντας ΕΔΩ.