Κυριακή14-07-2024ΠΙΕΡΙΑ30.42SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_WEATHER_Δευ
SP_2SP_1.SP_7SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_2SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τρι
SP_2SP_3.SP_2SP_6SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_1SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Τετ
SP_2SP_3.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_7SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Πεμ
SP_2SP_4.SP_9SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_7.SP_3SP_9SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Παρ
SP_2SP_4.SP_8SP_7SP_WEATHER_C / SP_3SP_6.SP_7SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Σαβ
SP_2SP_4.SP_3SP_WEATHER_C / SP_3SP_4.SP_1SP_1SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_Κυρ
SP_2SP_2.SP_7SP_8SP_WEATHER_C / SP_3SP_5.SP_6SP_1SP_WEATHER_C

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ DOTSI GROUP

H Διακόσμηση της Ευτυχίας - Βασικοί Κανόνες Φενγκ Σούι

H Διακόσμηση της Ευτυχίας - Βασικοί Κανόνες Φενγκ Σούι

Το φενγκ σούι μας βοηθάει να φτιάξουμε το σπίτι μας με τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε αυτό να μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο ήρεμη και εύκολη ζωή. 

Φροντίστε την εξώπορτά σας

Μπροστά από την εξώπορτά σας να υπάρχει κάποιο εμπόδιο στη ροή της ενέργειας, όπως για παράδειγμα ένα δέντρο που εμποδίζει την τύχη να περάσει το σπιτικό σας. Σίγουρα δεν μπορείτε να κόψετε το δέντρο αλλά μπορείτε να φροντίσετε τον χώρο έξω από την πόρτα σας να είναι καθαρός και να μην έχει πεταμένα παπούτσια ή αντικείμενα που θα εμποδίσουν ακόμα περισσότερο κάθε καλό που θέλει να εισέλθει στο σπιτικό σας. Και αν όλα αυτά σας ακούγονται περίεργα, σκεφτείτε πως το φενγκ σούι έχει βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν την τέλεια ισορροπία στη ζωή τους. Άρα μερικές καλό είναι να μην ψάχνετε υπερβολικές φορές για αποδείξεις και απλά να προσπαθήσετε να βρείτε ποιος τρόπος θα έχετε καλύτερη ισορροπία στη ζωή σας.Αν το φενγκ σούι σας βοηθήσει, τότε γιατί να μην το πιστέψετε;

Μετακινήστε 27 πράγματα

Το 9 θεωρείται ένα από τα πιο τυχερά νούμερα σύμφωνα με το φενγκ σούι κι αν θέλετε να νιώσετε καλύτερα μέσα στο σπίτι σας καλό θα ήταν να μετακινήσετε 9 αντικείμενα. Το 27 θεωρείται επίσης ένας πολύ καλός αριθμός γιατί αποτελείται από τους αριθμούς 2 και 7 που αν προσθέσετε βγάζουν και πάλι το 9.

Προσέξτε την κουζίνα σας

Σύμφωνα με τους Κινέζους που είναι οι μάστερ του φενγκ σούι, το υγιεινό φαγητό είναι από μόνο του καλό φενγκ σούι. Φροντίστε να έχετε στην κουζίνα σας πάντα φρέσκα φρέσκα και λαχανικά. Αν είναι και βιολογικά ακόμα καλύτερα. Η σωστή διατροφή που βγαίνει από τη φύση μεταφέρει θεραπευτικές δωρεές από την ίδια τη Γη.

Διακοσμήστε με χρυσό

Στο παραδοσιακό φενγκ σούι ο χρυσός αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια και την αφθονία. Όταν βλέπετε ένα λευκό πόμολο και ένα χρυσό, ποιο από τα δύο σας ελκύει περισσότερο; Βάλτε χρυσές λεπτομέρειες στο σπίτι σας για να φέρετε τα χρήματα και την πολυτέλεια στη ζωή σας.

Προσοχή στην καθαριότητα

Το φενγκ σούι υπαγορεύει τη λιτότητα στους χώρους, χωρίς πολλά πράγματα, με μίνιμαλ διακόσμηση και απλές γραμμές. Για παράδειγμα, στην κρεβατοκάμαρα σας φροντίστε να μην υπάρχει τίποτα πεταμένο ή κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι σας. Βοηθήστε την καλή ενέργεια να ρέει ομαλά χωρίς εμπόδια.

Ενισχύστε τον φωτισμό

Το φωτιστικά φωτιστικά με φορά προς τα πάνω και όχι φωτιστικά που φωτίζουν προς τα κάτω. Έρευνες έχουν δείξει πως ο φωτισμός που έρχεται από κάτω προς τα πάνω δημιουργεί την ανάγκη στους ανθρώπους να στέκονται πιο στητοι, κάτι που βοηθάει στην καλύτερη διάθεση και αισιοδοξία.

Βάλτε πράσινο στο μπάνιο

Το μπάνιο στο μπάνιο σας φυτά με στρογγυλά φύλλα που μοιάζουν με νομίσματα. Βάλτε τα δίπλα στην τουαλέτα, τη μπανιέρα ή τον νιπτήρα. Αν το μπάνιο σας δεν έχει έντονο φωτισμό βάλτε μερικά μπαμπού σε ένα βάζο με καθαρό νερό.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

13919233
Today: 4

Social

                    

Χάρτης Περιοχής

Δείτε το χάρτη πατώντας ΕΔΩ.