Διάφορες Ειδήσεις

Συμβουλές που ακολουθούν οι στιλάτες γυναίκες όταν ψωνίζουν

Οι γυναίκες αυτές ξεχειλίζουν από ξεχωριστή προσωπικότητα και ιδιαίτερη φινέτσα. Δεν αγοράζουν ό,τι και ό,τι -όμως, από την άλλη, ό,τι φορέσουν μοιάζει τόσο σωστά τοποθετημένο πάνω τους, τόσο στιλάτο και εμπνευστικό, που νιώθεις την ανάγκη να τις ρωτήσεις πώς το κάνουν.

Πως καταφέρνουν να ισορροπούν με άνεση ανάμεσα στην σκληρότητα των τρεντ και στη γλυκύτητα της ύπαρξής τους. Πώς αναδεικνύουν τη δυνατή προσωπικότητά τους μέσα από την καθολική μανία των εκάστοτε τάσεων.

Ακολουθείσθε τα  παρακάτω

1. Μην πηγαίνεις για ψώνια ποτέ μια μέρα που δεν αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου, μια μέρα που οι βιορυθμοί σου είναι στα ντάουν τους. Η χαλασμένη διάθεση δεν είναι καλός σύμβουλος. Τίποτα από αυτά που ενδεχομένως αγοράσεις εκείνη την ημέρα δε θα σου αρέσει και την επομένη. Θα έχουν την στάμπα της «ξινισμένης» που είχες κι εσύ την ώρα που τα αγόραζες.

2. Μην αγοράσεις κάτι που δεν είναι στο νούμερό σου με σκοπό να χάσεις κιλά εάν είναι μικρότερο ή να το μεταποιήσεις σε μοδίστρα εάν είναι μεγαλύτερο. Ο κίνδυνος να μη συμβεί ποτέ τίποτα από τα παραπάνω είναι μεγάλος -για να μην πούμε βέβαιος. Αλλά ακόμα και αν συμβεί και καταφέρεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να μπεις μέσα στο ρούχο, δε θα το ευχαριστηθείς. Θα έχει περάσει καιρός και η πρώτη εντύπωση θα έχει δεύτερη, ίσως και τριτοτέταρτη.

3. Μη διανοηθείς να ψωνίσεις μικρότερα ή μεγαλύτερα παπούτσια. Στην πρώτη περίπτωση φορώντας τα θα νιώσεις ότι βιώνεις την κόλαση του Δάντη, στη δεύτερη θα αισθανθείς σαν να κάνεις το μετέωρο βήμα του πελαργού. Μεγάλη ανασφάλεια το λάθος νούμερο στο πατούμενο. Χειρότερο κι από κακή μέρα για τα μαλλιά.

4. Ποτέ, μα ποτέ, μην αγοράσεις κάτι που είδες στη διπλανή σου στο γραφείο, στην κολλητή σου, στην αδερφή σου ή στην ξαδέρφη σου. Ο μιμητισμός δε συνάδει με το καλό γούστο. Διάλεξε κάτι που σου γυαλίζει εσένα, ακόμα κι αν αποδειχθεί faux pas. Άλλωστε άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε -αλλά από τα λάθη μας μπορούν να δημιουργηθούν τα πιο φευγάτα ντυσίματα.

5. Μη σνομπάρεις τα καλάθια και τις εκπτώσεις τύπου 90%. Με πεντάευρα οι στιλάτες γυναίκες αγοράζουν θησαυρούς. Οι γυναίκες αυτές επίσης, συχνάζουν σε vintage μαγαζιά και ψάχνουν μοναδικά «διαμαντάκια». Μάτι που κόβει χρειάζεται και τόλμη. Μη φοβάσαι τη φωτιά, ειδικά εάν αυτή είναι τυπωμένη σε print φούστα της Prada, περασμένης κολεξιόν.

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Δεκέμβριος 2018
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 28
19-12-2018 - 16:16


Κορυφή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ