ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης μας παρουσιάζει  τις δράσεις του ΕΠΑ.Λ  που  κύριο σκοπό έχουν την εξωστρέφεια του Σχολείου προς την Κοινωνία.

 

Εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος Γεωργικού Ελκυστήρα (Τρακτέρ)

Στις 13 Μαρτίου του 2019 ημέρα Τετάρτη και στις ώρες λειτουργίας του Σχολείου (απόγευμα), διεξήχθηκαν όπως είχαν προγραμματιστεί, εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης Γεωργικού Ελκυστήρα (Τρακτέρ) με 28 υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε 2 φάσεις. Η 1η φάση με οδήγηση Τρακτέρ και η 2η φάση με γραπτές εξετάσεις μηχανολογίας. Οι 28 μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου πέτυχαν και στις 2 φάσεις των εξετάσεων με επιτυχία 100%.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Κα Σοφία Μαυρίδου για την διευκόλυνση της στο να διενεργηθούν οι εξετάσεις από την αρμόδια υπηρεσία χορήγησης διπλωμάτων της Π.Ε. Πιερίας, στον χώρο του Σχολείου και στις ώρες λειτουργίες του, στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης και τους 3 συμμαθητές μου Δημήτρη Χαρίση, Ιωάννη Κωνσταντινίδη και Παναγιώτη Τσικρίκα, διότι πέραν του δικού μου Τρακτέρ, διέθεσαν τα Τρακτέρ τους, με αποτέλεσμα να έχουμε 4 Τρακτέρ στο σύνολο διαθέσιμα και η διαδικασία να κυλήσει ομαλά.


Χοροεσπερίδα Σχολείου 2019

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου του 2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Ετήσιος Χορός του Σχολείου στην Αίθουσα Δεξιώσεων <<ΘΕΑΜΑ>>.

Οι παρευρισκόμενοι Μαθητές, Καθηγητές, Φίλοι έφτασαν τους 202.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πέραν των Μαθητών, Καθηγητών, Διευθυντή Κου Τότσικα αλλά και πλήθος αξιόλογων Φίλων, βάση Πρωτοκόλλου τους:

Χρυσόστομο Κυραϊλίδη / Αντιδήμαρχο Δήμου Κατερίνης / Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κατερίνης, Πόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα / Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κατερίνης, Θόδωρο Παυλίδη / Πρόεδρο ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Νίκο Μακρίδη / Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Κατερίνης και Άρη Ρεμπατσιό / Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Η βραδιά κύλισε μέχρι αργά με πλήθος Τραγουδιών Λαϊκών, Παραδοσιακών και Ποντιακών Χορών.


Επίσκεψη στο Άγιο Όρος

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου του 2019, 18 Μαθητές και Καθηγητές με Mini Bus από Κατερίνη, επισκεφθήκαμε το Άγιο Όρος στα πλαίσια της Θρησκευτικής ‘‘εξόρμησης’’ του Σχολείου όπου γίνετε για πρώτη φορά. Η διαμονή μας (15) έγινε στην Σκήτη του Αγίου Αρτεμίου στην Προβάτα, με Οικοδεσπότη Μοναχό τον Κατερινιώτη Γέρων Ευθύμιο και των υπολοίπων (3) στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (εκκλησιασμός).

Εντός του Αγίου Όρους για τους 15 Μαθητές και Καθηγητές είχε ναυλωθεί Mini Bus για την παραλαβή μας, από την Δάφνη, μετακίνηση μας εντός του Όρους και επιστροφή μας στην Δάφνη. Επισκεφθήκαμε: Σκήτη Προφήτου Ηλία, Σκήτη Αγίου Ανδρέα, Αθωνιάδα Ακαδημία, Παναγία Άξιον Εστί – Πρωτάτο Καρυές, Ιερά Μονή Ιβήρων, Ιερά Μονή Φιλοθέου (εκκλησιασμός) και την Μονή Καρακάλλου (εκκλησιασμός).

Στόχος όλων μας στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης είναι οι δράσεις πέραν των καθημερινών μαθημάτων, να είναι συνεχείς, με κύριο σκοπό την εξωστρέφεια του Σχολείου προς την Κοινωνία.

Θα γίνει ‘‘θεσμός’’ και Στόχος μας κάθε νέα Σχολική Χρονιά, η διεξαγωγή Εσπερίδων ζητημάτων που μας απασχολούν (εργασιακά, πτυχία), εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος Γεωργικού Ελκυστήρα (Τρακτέρ), μετάβαση στο Άγιο Όρος για Εκκλησιασμό και γενικά ότι απασχολεί έντονα την Μαθητική Κοινότητα.


Με εκτίμηση

Βασίλειος Δημούσης

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούλιος 2020
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 18
14-07-2020 - 11:35


Κορυφή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ