Διάφορες Ειδήσεις

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 με 25 Ιουλίου 2020

κανείς δε μένει στο απυρόβλητο


Η εβδομάδα αυτή δεν έχει πολλά γεγονότα, έχει όμως σημαντικά που θα επιδράσουν άμεσα στις ζωές μας.Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου.

Στις 20, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται και πάλι στον Καρκίνο η οποία θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω,προσβάλλοντας αυτή τη φορά τα ζώδια του γ’ δεκαημέρου!

Εννοείται ότι αυτοί που θα πληρώσουν κυρίως τη νύφη είναι Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, αλλά δε θα μείνουν στο απυρόβλητο ούτε και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Ας πάμε να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις προβλέψεις της εβδομάδας για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος μπαίνοντας στον Λέοντα σε γεμίζει ενθουσιασμό, ενέργεια και φυσικά σε χρήζει έναν από τους νικητές στο ερωτικό παιχνίδι. Η διάθεση για δημιουργία, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα σε καταλάβει, ενώ αποτελεί εγγύηση για την καλοπέρασή σου, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση. Εύνοια έχεις και σε τυχερά παιχνίδια. Επιπλέον, οι σκέψεις για ένα παιδί θα γίνουν όλο και πιο περισσότερες. Στις 22, αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του δεκαημέρου, είναι πιθανή μια ζημιά στο σπίτι, που θα σε βάλει σε έξοδα ή ξαφνικός τσακωμός με την οικογένειά σου.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα για σένα είναι «μαρτυρική» καθώς ο Άρης που βρίσκεται από πάνω σου προκαλεί κάθε είδους πρόβλημα στα επαγγελματικά σου, ενώ οι σχέσεις με τους ανωτέρους ή συνεργάτες σου είναι σε τεντωμένο σχοινί. Μια απρόσμενη εξέλιξη που αφορά στο σπίτι σου, ένα ακίνητο ή το περιβάλλον σου είναι πιθανή στις 22 του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται και να χρειαστεί εξ αιτίας μιας βλάβης να βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη σαφώς είναι το κύριο γεγονός αυτής της εβδομάδας για σένα, καθώς η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω, την κάνει αρκετά προβληματική, όσον αφορά στο σπίτι σου αλλά και στα επαγγελματικά σου. Εκτός από τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου που μπορεί να μεγαλώσουν, είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείς να περιορίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, εφ’ όσον θα προκύψει μεγαλύτερη ανάγκη. Επιπλέον, οι σχέσεις με ανωτέρους θα τεταμένες, ενώ είσαι κοντά σε οριστικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος θα περάσει στον 4ο οίκο σου και αυτόματα η προσοχή σου θα στραφεί στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις εργασίες στο χώρο σου για να τον αναβαθμίσεις ή να κάνεις μια απαραίτητη αγορά και ανέβαλες συνεχώς. Πιθανή είναι μια μετακόμιση με όλο το τρέξιμο και τις δουλειές που απαιτεί. Από την άλλη, θα σου ζητηθεί να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξεις έμπρακτα την εκτίμηση ή την ευχαρίστησή σου. Στις 22, είναι πιθανή μια αλλαγή που θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο ή μια ξαφνική καλή είδηση.

2ο Δεκαήμερο: Με ευχάριστες εκπλήξεις έχει αυτή η εβδομάδα για σένα, είτε μέσω μιας γνωριμίας που θα κάνεις είτε όσον αφορά νέα και εξελίξεις που αφορούν σε υποθέσεις σου ή σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Από την άλλη, όμως, κάποια θέματα που αφορούν στα εργασιακά ή τις σχέσεις σου με συναδέλφους σου θα σε εκνευρίσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακαλύψεις διάφορα ή να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που τόσο καιρό κρύβονταν κάτω από το χαλί και να σου ζητηθεί να βγάλεις το φίδι από την τρύπα.

3ο Δεκαήμερο: Το παρελθόν τελικά δε λέει να σε αφήσει ήσυχο και αυτήν την εβδομάδα, πολλά θα είναι αυτά που θα πρέπει να κάνεις για να κλείσεις οριστικά με γραφειοκρατικές ή άλλες υποθέσεις σου και μάλιστα όχι προς το συμφέρον σου. Δεν αποκλείεται να διακόψεις και επαφές με ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος ή να μπει μια απόσταση ανάμεσά σας, όπως επίσης και μια αρνητική έκβαση ζητήματος που αφορά στην καθημερινότητά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, όχι μόνο θα ξαναμπείς στους κανονικούς σου ρυθμούς, αλλά θα αρχίσεις να διευθετείς υποθέσεις σου και να κάνεις δουλειές και άλλες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου και να ξενοιάσεις. Από την άλλη, θα μιλήσεις και θα συναντήσεις αρκετό κόσμο, συγγενείς και γνωστούς, ενώ δεν αποκλείεται, σε μέρος που συχνάζεις, να κάνεις μια «καλή» γνωριμία για τα επαγγελματικά σου. Στις 22, μια συζήτηση που αφορά στα της δουλειάς σου θα είναι αρκετά διαφωτιστική, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια μυστική βοήθεια ή κάτι που δεν περίμενες που θα σε ξελασπώσει. Πιθανά είναι και επιπλέον έσοδα.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, θα είσαι στην τσίτα και επειδή το φόρτωμα από προσωπικές σου υποθέσεις θα είναι μεγάλο και υπομονή δε θα έχεις, είναι πολύ πιθανό να τσακωθείς με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, με αφορμή ένα περιστατικό, να κάνεις ένα γενικό ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σου κύκλο. Από την άλλη, στις 22 είναι πιθανό μια αποκάλυψη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, στη δουλειά σου, να βρεις μια άκρη για να ξεμπλέξεις ένα οικονομικό σου θέμα ή να κάνεις μια κίνηση-ματ για τα ερωτικά σου.

3ο Δεκαήμερο: Το κύριο γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι για σένα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, με τη συμμετοχή του Κρόνου, η οποία θα φέρει παλιά και καινούργια προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα, στα οποία καλείσαι πλέον να βρεις μια οριστική λύση, σχεδόν με το μαχαίρι στο λαιμό. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις περιορισμό ρευστότητας ή να χρειαστεί να διευθετήσεις ένα χρέος που συνεχώς ανέβαλες. Επιπλέον και στα ερωτικά σου θα υπάρξει μια δυσάρεστη έκβαση που θα σε αναγκάσει να κάνεις «ταμείο» και να δεις τι παίρνεις και τι χάνεις με τη στάση ή τις επιλογές σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Στις 22, ο Ήλιος σε εγκαταλείπει και περνά στον 2ο οίκο σου, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου τόσο σε συναισθηματικά όσο και υλικά ζητήματα. Ταυτόχρονα θα σου δώσει το σθένος, τη σιγουριά και την αποφασιστικότητα να αποκτήσεις όσα θεωρείς ότι σου αξίζουν στα οικονομικά κυρίως, αλλά και τα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται επίσης να έχεις μια απρόσμενη επιτυχία σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο, όπως και το να κάνεις μια γνωριμία από το πουθενά που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου ή να αναβαθμίσεις το προφίλ σου.

2ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη να συνεχίζει την επέλασή του στα επαγγελματικά σου κι αυτή την εβδομάδα θα είσαι με το «όπλο» στο χέρι για να υπερασπίσεις τα δικαιώματά σου ή να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές ή επιθετικές διαθέσεις ατόμων εντός ή εκτός της δουλειάς σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να βουλώσεις στόματα, πετυχαίνοντας έναν δύσκολο στόχο. Όμως, καλό θα ήταν να μην επαναπαυθείς στις δάφνες σου. Στις 22, είναι πολύ πιθανό κάτι καλό να συμβεί στη ζωή σου, εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως πρόκειται για μια νέα φιλία ή έρωτα.

3ο Δεκαήμερο: Προφανώς, αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δεν είναι «καλή» για σένα, από τη στιγμή που ο Κρόνος θα βάλει το χεράκι του. Κι η αλήθεια είναι ότι θα στενοχωρηθείς από κάποιες εξελίξεις είτε στα προσωπικά σου είτε στις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να πρόκειται για μια κατάσταση που κρατάει από το πρόσφατο παρελθόν και τώρα να πρέπει να κλείσει. Όπως και να έχει συναισθηματικά θα σε βαρύνει αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται να αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όσο το καθυστερείς τόσο τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Πιθανό είναι πάντως ό,τι αποφεύγεις να σου έρθει από την άλλη πλευρά.

 

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα είναι για σένα «όλα τα λεφτά» καθώς ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και σε γεμίζει με κέφι, ζωντάνια και ενέργεια να κυνηγήσεις κάποιες προσωπικές σου επιδιώξεις. Θα πάρεις πρωτοβουλίες, θα κάνεις πράγματα που θα αναβαθμίσουν την προσωπική σου ζωή και με την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που θα επιδείξεις θα καταφέρεις αρκετά. Θα ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος, οπότε λογικό είναι να συγκεντρώνεις κι όλη το ενδιαφέρον. Στις 22, ωστόσο, ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα, είτε από μια αποκάλυψη είτε από μια δική σου ανακάλυψη που αφορά στον ρόλο ενός προσώπου σε μια υπόθεση προσωπική ή της δουλειάς σου.

2ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη να σε έχει συνεχώς σε κίνηση, είναι πολύ πιθανό το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας να το φας για να καταφέρεις να κλείσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Επίσης, τα νεύρα σου δε θα είναι καθόλου καλά, θα είσαι ανυπόμονος και θα θες να γίνεται το δικό σου, εκείνη τη στιγμή, γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να τσακώνεσαι συχνά. Από την άλλη, πιθανή είναι μια φλασιά που αφορά στη δουλειά σου, όπως και να αισθανθείς ότι δεν αντέχεις άλλο, πνίγεσαι και να θέλεις να αλλάξεις περιβάλλον ή αντικείμενο.

3ο Δεκαήμερο: Με τη Νέα Σελήνη και τον Κρόνο ταυτόχρονα, αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα εργασιακά και υγείας, που βέβαια μπορεί να συνδέονται και μεταξύ τους, αφού είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει όλη η κούραση, η πίεση και το άγχος των προηγούμενων ημερών και να παρουσιάσεις και διάφορα ψυχοσωματικά. Επιπλέον, είναι πιθανό μια βλάβη να καθυστερήσει ένα έργο που έπρεπε να παραδώσεις ή να έρθεις σε οριστική ρήξη με έναν συνάδελφό σου που σου έχει κάνει τη ζωή δύσκολη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Από αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στον 12ο οίκο σου και για τις επόμενες μέρες, θα μπεις σε φάση ανασυγκρότησης και συγκέντρωσης δυνάμεων και απ’ ό,τι φαίνεται θα τα πας μια χαρά, αφού θα μειώσεις τις δραστηριότητές σου, κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα, ταυτόχρονα όμως θα ξεκουραστείς και θα ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν και σου αρέσουν. Από την άλλη, ίσως μάθεις και κάποια χρήσιμα μυστικά ή έχεις μια κρυφή συνάντηση με πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει επαγγελματικά. Στις 22, μάλιστα, μπορεί να προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σου ανοίξει πόρτες.

2ο Δεκαήμερο: Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη για σένα, καθώς δεν πρέπει να χάνεις τον έλεγχο στις οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά, να βάλεις προτεραιότητες και να καλύψεις πρώτα τις επείγουσες και μετά τις υπόλοιπες ανάγκες σου. Άγχος θα έχεις αρκετό για τα χρήματά σου και το πόσο γρήγορα τελειώνουν, αλλά δεν πρόκειται να ξεμείνεις. Μια ερωτική «επίθεση» είναι επίσης πιθανή. Στις 22, ίσως λάβεις μια καλή είδηση ή υπάρξει μια τυχαία συνάντηση που θα σε χαροποιήσει.

3ο Δεκαήμερο: Με τον Κρόνο ξανά στον 5ο οίκο σου να συμμετέχει στη Νέα Σελήνη, είναι πιθανή μια δυσάρεστη κατάσταση στις διαπροσωπικές, κυρίως τις ερωτικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να ξεκόψεις από πρόσωπα και καταστάσεις, αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει βελτίωση ή να προχωρήσεις σε ένα ξεκαθάρισμα ώστε να μπουν τα πράγματα μια και καλή στη θέση του, αν καιρό τώρα παρακολουθείς και βλέπεις ότι κάποιος/α δε βάζει μυαλό. Προβλήματα ίσως έχεις και με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενδεχομένως και να χρειαστεί να πάρεις πιο αυστηρά μέτρα.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Από τη μια ξεφορτώθηκες τον Άρη από απέναντί σου, από την άλλη μπαίνει ο Ήλιος στον 11ο οίκο σου, οπότε λογικό είναι να είσαι ανεβασμένος αυτή την εβδομάδα, που θα ξαναβρείς το κέφι σου και θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θα συναντήσεις φίλους και πρόσωπα που είχες καιρό να δεις και θα απολαύσεις την παρέα τους, θα περάσεις στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης ενώ δεν αποκλείονται καινούργιες παρέες, αλλά και έρωτες. Στις 22, ωστόσο, θα υπάρξει μια πρόσκαιρη «κακοκαιρία» που έχει να κάνει είτε με τα οικονομικά σου είτε με ένα πρόσωπο που είχατε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα.

2ο Δεκαήμερο: Εσένα, από την άλλη, ο ουρανός σου θα αρχίσει να μαζεύει σύννεφα αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Άρης απέναντί σου φέρνει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σου, με εντάσεις, διαξιφισμούς αλλά και συμπεριφορές που σε βγάζουν από τα ρούχα σου, αγενείς ή θρασείες. Κι αν δεν δώσεις τόπο στην οργή ή ξεκινήσεις να ανταπαντάς σε κάθε πρόκληση, τότε η φαγωμάρα δε θα έχει τελειωμό. Από την άλλη, στις 22, τόσο στη δουλειά, όσο και στα οικονομικά σου, να αναμένεις μια δυσάρεστη έκπληξη. Ίσως και να φας μια αναίτια επίθεση.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη με τη συνοδεία του Κρόνου φέρνει στενόχωρες καταστάσεις που σχετίζονται τόσο με το σπίτι, όσο και με τα επαγγελματικά σου, όπου θα χρειαστεί όχι μόνο να επιδείξεις σύνεση και υπομονή, αλλά και να βάλεις γενικά όρια για να μπει ένα τέλος σε παθογένειες και κακώς κείμενα, αλλιώς θα σε πάρουν αμπάριζα και θα βρεθείς σε δυσμενή θέση. Επιπλέον, πιθανή είναι μια ζημιά, όπως επίσης και μια αποτυχία σε ένα στόχο που είχες βάλεις, την οποία θα πάρεις κατάκαρδα, όμως δεν αποκλείεται κατά βάθος να ήξερες ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με τον Ήλιο στον Λέοντα στον 10ο οίκο σου, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά και τους στόχους που ενδεχομένως έχεις βάλει, οι οποίοι και φαίνονται αλλά και κάποιοι από αυτούς είναι μεγαλόπνοοι. Τώρα πια θα βγεις στο προσκήνιο και θα «εκτεθείς στα φώτα», οπότε φρόντισε να έχεις ισχυρές θέσεις και επιχειρήματα, για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Στις 22, μια αναστάτωση είναι πιθανή στις σχέσεις σου, ίσως και ένας καβγάς με το ταίρι, έναν συνεργάτη σου ή πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Δεν αποκλείεται και η διακοπή μιας επαφής!

2ο Δεκαήμερο: Το κλίμα στη δουλειά σου είναι τεταμένο και δε θέλεις και πολύ να γίνεις έξω φρενών με διάφορες εγωιστικές, ανταγωνιστικές ή εριστικές συμπεριφορές, που μπορεί να δεχτείς και ευθύνες που ενδεχομένως να σου ζητηθούν ενώ δε φταις. Δεν αποκλείεται και μια βλάβη στον εξοπλισμό σου που θα σε πάει πίσω. Από την άλλη, είναι πιθανή μια απρόσμενη έκβαση σε υποθέσεις σου ή στη ζωή ενός προσώπου που θα σε επηρεάσει. Ίσως αλλάξουν ή αναθεωρηθούν οι όροι μιας πρότασης που σου είχε γίνει.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη δε φέρνει καλά μαντάτα για γραφειοκρατικές ή νομικές υποθέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λήξει μια διαμάχη με δυσάρεστο αποτέλεσμα για σένα ή να μη δικαιωθείς. Από την άλλη, είναι πιθανό να μάθεις κάτι για κάποιο γνωστό σου πρόσωπο ή συγγενή που δε θα σου αρέσει. Επιπλέον είναι πιθανή κάποια βλάβη του μεταφορικού ή του επικοινωνιακού σου μέσου, που θα σε αναγκάσει να το αντικαταστήσεις ή να το χρυσοπληρώσεις για να φτιαχτεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, θα σου ξαναφέρει την αισιόδοξη και κεφάτη σου διάθεση και φυσικά να ξεχωρίσεις, αφού ο Ήλιος στον Λέοντα θα σε σπρώχνει να βγάλεις τον καλό σου εαυτό. Θέλεις να περάσεις καλά και να γνωρίσεις κόσμο και μέρη, να υλοποιήσεις ιδέες και στόχους και κυρίως να πάρει ζωή η καθημερινότητά σου. Είναι μάλιστα η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου. Στις 22, σε περιμένει με ευχάριστη έκπληξη που έχει να κάνει με τη δουλειά ή τα οικονομικά σου ή και τα δύο μαζί.

2ο Δεκαήμερο: Κανείς δε μπορεί να σε συγκρατήσει ή να σε περιορίσει αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη να σε σπρώχνει συνεχώς σε νέα… ερωτικά ρεκόρ και φυσικά η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι υπάρχει και σταθερότητα ή διάρκεια στις επαφές σου, καθώς -συνειδητά ή ασυνείδητα- θέλεις να εξετάσεις όλες τις προοπτικές που έχεις. Αν είσαι σε σχέση όμως με το ταίρι σου θα υπάρχουν τσακωμοί και ζήλιες ενώ αν έχεις παιδιά, δε θα μπορείς να τα συμμαζέψεις. Στις 22, ίσως έρθουν κάποια χρήματα από τη δουλειά σου ή επιστροφή που δεν περίμενες.

3ο Δεκαήμερο: Για σένα, δε θα είναι ευχάριστη αυτή η εβδομάδα καθώς από τη μια είναι η Νέα Σελήνη και από την άλλη ο Κρόνος, που έρχεται να βάλει για μια ακόμα φορά περιορισμούς και αυστηρούς κανόνες τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου. Μια «ζημιά» είναι πιθανή, όπως και μια αρνητική έκβαση σχετικής σου υπόθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να κληθείς να πληρώσεις εξτρά χρήματα σε τόκους, φόρους ή ό,τι άλλο. Επιπλέον, ίσως μετανιώσεις για επιπόλαιες ή ανώριμες συμπεριφορές και λάθη επιλογών ερωτικών συντρόφων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα και εντυπώσεις, αφού αφ’ ενός ο Ήλιος θα περάσει στον 8ο οίκο σου, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, όπου έχεις τη δυνατότητα να «διαπρέψεις», καθώς θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σιγουριά και αποφασιστικότητα να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς. Αφ’ ετέρου, μια δυσάρεστη έκπληξη σε περιμένει, σχετική με τις σχέσεις σου και κυρίως τις προσωπικές. Ίσως ξαφνικά το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου επαναστατήσει ή θέλεις να αλλάξουν δεδομένα που εσένα δε σε βρίσκουν σύμφωνο, με αποτέλεσμα να αντιδράσεις έντονα.

2ο Δεκαήμερο: Η υπομονή και η ψυχραιμία σου πάνε περίπατο αυτή την εβδομάδα, καθώς στο σπίτι σου επικρατεί χάος κι αναταραχή, ενώ επικρατεί έντονο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις προστριβές, τις διαφωνίες και τις παρεμβάσεις να είναι πλέον συχνό φαινόμενο. Σαν να μην έφτανε αυτό, θα υπάρξει και κόντρα με το ταίρι σου, στις 22 για μια ασήμαντη αφορμή που θα σε βγάλει από τα ρούχα σου. Δεν αποκλείεται και το παιδί σου, αν έχεις, να σηκώσει μπαϊράκι, απαιτώντας ή αντιδρώντας παράλογα.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη «σκοτεινιάζει» τις σχέσεις σου, φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα και παθογένειες που κρατούν καιρό, αλλά και καινούργια, οπότε καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να κάνεις κινήσεις ή να πάρεις αποφάσεις που δε σε ευχαριστούν, αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Το να ξαναθέσεις κάποιους όρους και κανόνες προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση δε θα είναι εύκολο, ούτε και να κάτσετε να δείτε τα πράγματα λογικά, αφού ο συναισθηματισμός θα κουμαντάρει την άλλη πλευρά. Πιθανόν και να γίνεις αυστηρός ή σκληρός, προκειμένου να μπει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος θα περάσει απέναντί σου, οπότε οι σχέσεις θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, είτε για την εκπλήρωση συγκεκριμένων υποχρεώσεων είτε για την κάλυψη αναγκών. Από την άλλη, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις στο πλήθος, θα αυξήσεις τη δημοφιλία σου αλλά και τις διαθέσιμες επιλογές σου, αν είσαι μόνος. Πιθανό είναι να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να «συμμαχήσεις» με κάποιον/α, προκειμένου να πετύχεις κάτι που θέλεις ή να κάνεις μια καινούργια συνεργασία. Στις 22, ωστόσο, ίσως ανακύψει ξαφνικά θέμα με τη δουλειά σου ή ένα πρόβλημα υγείας δικό σου ή αγαπημένου σου προσώπου.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα ενδέχεται να σου προκαλέσει αναστάτωση στην καθημερινότητά σου, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καθώς τόσο η δική σου ένταση όσο και των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου θα είναι μεγάλη, αλλά και οι υποθέσεις που χρειάζεται να κλείσεις αρκετές, οπότε είναι πιθανός ένας τσακωμός ή χοντρή παρεξήγηση. Δεν αποκλείεται μια βλάβη του μεταφορικού μέσου ή της επικοινωνίας σου, όπως επίσης και ένας μικροτραυματισμός σου. Στις 22, ίσως έχεις μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σου ή ένα τσακωμό με συνάδελφό σου.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη, εκτός του ότι σου δημιουργεί μια βαριά ψυχολογία και έλλειψη διάθεσης να προσπαθήσεις για κάποια πράγματα, καθώς θα βλέπεις κάποια πράγματα μάταια, ενδέχεται να συμβεί και κάτι στη δουλειά σου που θα σε επηρεάσει αρκετά. Ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα μυστικό ή μαθευτεί μια κίνηση ατόμου που εξ αιτίας τους αδικήθηκες ή δημιουργήθηκαν αρνητικές εντυπώσεις για σένα. Ένας απολογισμός καταστάσεων και αποφάσεων είναι επίσης πιθανός, όπως και το να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι πληρώνεις λάθη του παρελθόντος και ατυχείς επιλογές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος στον 6ο οίκο σου σε κάνει πιο παραγωγικό, δημιουργικό και ενδεχομένως να θέλεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα ή να υλοποιήσεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Από την άλλη, η σχέση με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου θα βελτιωθεί αρκετά, ίσως γιατί και εσύ δε θα δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε κάποιες συμπεριφορές ή θα είσαι πιο ζαμάν φου. Ενδεχομένως να φροντίσεις και για τη σωματική ή ψυχική την υγεία και την ευεξία σου, κάνοντας κάποιες εξετάσεις ή θεραπείες που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Στις 22, μια όμορφη έκπληξη που θα αφορά στα ερωτικά σου ή σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, αλλά και μια απρόσμενη είδηση ή συνάντηση.

2ο Δεκαήμερο: Η οικονομική σου κατάσταση παρουσιάζει αστάθεια, με τα έσοδα να συναγωνίζονται τα έξοδα, αλλά και τη δική σου καταναλωτική τάση να έχει αυξηθεί, οπότε μόλις παίρνεις χρήματα στα χέρια σου, εξανεμίζονται. Από την άλλη, οι σεξουαλικές σου επιθυμίες μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα κι είναι πολύ πιθανό αυτό το άτομο που χθες σε ξετρέλαινε, σήμερα ή αύριο να μη σε γεμίζει. Στις 22, πάντως, δεν αποκλείεται μια απρόσμενη γνωριμία που θα σε ξαναβάλει στο ερωτικό παιχνίδι.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη είναι πιθανό να σε απογοητεύσει, καθώς ένα έρωτας ή μια φιλία μπορεί να φτάσει στο τέλος της. Ίσως είναι όμως και η δική σου συνειδητοποίηση ότι δεν παίρνεις πίσω όσα δίνεις ή δεν είναι ισότιμες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε δε χρειάζεται να παραμένεις πιστός στο πλάι κάποιων ανθρώπων, που δε σε εκτιμούν. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει αρνητική εξέλιξη στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου και να στενοχωρηθείς, να κληθείς να του συμπαρασταθείς ή να του προσφέρεις πρακτική ή ηθική βοήθεια.

 

ΠΗΓΗ- Astrology.gr

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 10
21-01-2021 - 10:32


Κορυφή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ