5η Έκθεση Ολλανδικών Α.Ε.Ι. στη Θεσσαλονίκη

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

 

Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014  θα πραγματοποιηθεί η 5η Έκθεση Ολλανδικών Α.Ε.Ι. στη Θεσσαλονίκη στο ισόγειο (φουαγιέ) του κτιρίου διοίκησης του Α.Π.Θ  και ώρες 9:00-16:00. Μια συνεργασία του Τμήματος Διασύνδεσης του Α.Π.Θ. με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Στην εκδήλωση αυτή εκπρόσωποι ολλανδικών πανεπιστημίων, πολυτεχνείων και σχολών καλών τεχνών καθώς και της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Ολλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών θα παρουσιάσουν στους φοιτητές και αποφοίτους της Βόρειας Ελλάδας τις δυνατότητες μεταπτυχιακών και περαιτέρω σπουδών καθώς και έρευνας στις Κάτω Χώρες (Ολλανδία).

Θα παρέχουν ενημέρωση και συμβουλές σε φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και ερευνητές για προγράμματα σπουδών και δυνατότητες εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στις Κάτω Χώρες (Ολλανδία).

Θα είναι καθ? όλη τη διάρκεια της ημέρας στη διάθεσή σας για όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με σπουδές για υποτροφίες και έρευνα στις Κάτω Χώρες (Ολλανδία).

 Το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών (ΟΙΑ) εκπροσωπεί έξι Ολλανδικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα: Τα πανεπιστήμια του Άμστερνταμ, Χρόνιγκεν, Λέιντεν, το πανεπιστήμιο Radboud του Ναϊμέγκεν, το πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και το VU University Amsterdam.

Το OΙΑ λειτουργεί ως ένα ακαδημαiκό και πολιτιστικό κέντρο, συντονίζοντας και προωθώντας τις επαφές μεταξύ των επιστημονικών και πολιτισμικών φορέων της Ολλανδίας και της Ελλάδας.
Στο Γραφείο Διασύνδεσης του Ινστιτούτου μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για σπουδές στην Ολλανδία, αλλά επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών που διεξάγονται στα προαναφερόμενα πανεπιστήμια.
Το Γραφείο Διασύνδεσης συμμετέχει επίσης σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από διάφορα ελληνικά πανεπιστήμια προς πληροφόρηση των φοιτητών που σκέφτονται να συνεχίζουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, και για ραντεβού. Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε.

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούλιος 2020
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 8
14-07-2020 - 14:08


Κορυφή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ